Smart satsa på ett conveyersystem

På många arbetsplatser, inom en mängd olika branscher, så är det ofta moment där en sak ska flyttas, eller lyftas från en plats till en annan. Det är ofta tunga saker, som man inte bör hantera manuellt. Det som kan vara bra att satsa på då, det är ett conveyorsystem eller ett transportörsystem. Det kan du hitta på vecto.com. Ett conveyorsystem är ett samlingsnamn för en mängd olika lösningar kring transporter och förflyttningar av material i en produktionsprocess.

Inom ett sådant system så kan det alltså ingå flera andra saker, så som ransportband, rullbanor, bandtransportörer och palltransportörsystem.

Olika former av transportörsystem

Om det är så att du vet med dig att det är något ni behöver, ett bra transportörsystem eller conveyorsystem, så är det inte fel att vänd dig till proffs. Det är vad Vecto AB är. Hos dem finns det bland annat conveyorsystem som hänger i taket, sedan har de även de system som man kan montera på upphängningstolpar/galgar. Det finns även stående conveyorsystem, som man då ställer på golvet. 

Hos Vecto finns det även andra bra produkter som kan passa in på ditt jobb. De har till exempel  rullbanor, kedjebanor, vagnar, bandtransportörer, pallsorterare med mera. De erbjuder även systemlösningar inom intern transport- och materialhanteringsteknik. Sedan har de även så att de kan leverera transportutrustningar, dels som enskilda moduler, dels som nyckelfärdiga anläggningar.

Så, är du behov av att göra något åt alla transporter på ditt jobb se då över om inte dessa conveyorsystem kan passa!

28 Jun 2022