Smart hemlarm för moderna hem

Semestertider närmar sig! Barnen har börjat gå på sommarlov runt om i landet och många har redan börjat packa för att åka till stuga, till en hyrd campingplats eller för att ta husbilen på äventyr. Men vågar du lämna ditt hem helt obevakat? Med dagens alla rubriker om inbrott så är det många som känner sig obekväma med att lämna sina hem. 

Är du en av dem? Då ska du satsa på smart hemlarm utan krav på abonnemang. Det innebär att då får en engångskostnad och slipper sedan betala varje månad för att få ett tryggt hem. Med en mobil eller surfplatta kan du sedan styra ditt larm var du än befinner dig, precis som med andra smartfunktioner som finns i många svenska hem idag. 

Vad kostar ett smart larm?

Prislappen på ett smart hemlarm beror lite på vad du är ute efter. Ett grundskydd med videoövervakning kostar mindre än 5 000 kr och om du vill satsa på ett mer komplett system så blir det ett par tusenlappar till. Men stirra dig inte blind på priser. Fundera istället på hur du tror att en inbrottstjuv skulle kunna komma in och stärk skyddet där. Med ett smart hemlarm kan du alltid bygga ut så du täcker resten av hemmet senare om du vill. 

Syftet med ett smart hemlarm utan abonnemang är att tjuven ska skrämmas bort innan de går in och har du en kamera utomhus och ser någon smyga omkring när du kollar i din app i mobilen så kan du prata med dem! Då lär de springa iväg direkt!

15 Jun 2022