Skapa själv?

Jag tillhör en bostadsrättsförening och som de flesta sådana av idag så har vi en egen hemsida. Denna hemsida är så pinsamt dålig att jag inte tänker länka till den, men jag har heller varken tid, lust eller ork att engagera mig i att skapa en värdig hemsida. Jag tycker dock att det är ganska viktigt att den får sig ett uppsving helst igår, för med en bra hemsida kan man kommunicera en massa viktiga saker utan särskilt stor ansträngning.

Ingen IT-kompetens så långt ögat kan nå

Jag har kollat runt med grannarna om det finns någon med webbkompetens som skulle kunna anta uppdraget att skapa denna nya hemsida, så himla jättesvårt är det ju inte, särskilt om man har lite erfarenhet. Tyvärr bor jag i en brf med en hel del äldre personer och de som inte är äldre är genomgående icke-IT folk. Hur jag hamnat i ett sådant gäng är ett mysterium... Men, efter en snabb googling hittade jag ett företag som specialiserat sig på hemsida till brf. Säg något som inte finns längre...

Tre kronor per hushåll och månad

Nu har vi brf möte i nästa vecka och då ska jag insistera på att vi lägger lite av föreningens pengar på att skapa en ordentlig hemsida av denna typ. Allt ingår, till och med support. Jag kan ta på mig att rodda med kontakten. Vi har 75 bostäder i vår brf så månadskostnaden skulle bli 250 spänn, eller typ 3 kronor per hushåll - helt klart värt det!

7 Mar 2019