Satsa på en bra lyftvinsch

Om det är så att du är ute efter en riktigt bra lyftvinsch, så kan du med fördel satsa på Warriorwinches Lyftvinsch 1180kg DC, 12/24V. Denna lyftvinsch har en riktigt kraftfull DC motor samt att den även har en robust kapsling. De finns tillgängliga i både 12v och 24v.

Denna lyftvinsch har även en bra 3-stegs växellåda. Denna växellåda är i metall. Det är även en permanent fettsmörjning. Det gör att du inte behöver serva eller underhålla den på många år. 

En annan bra grej med denna vinsch, det är att den har en automatisk mekanisk broms. Denna håller en full märklast samt överbelastningsskydd för att förhindra skador på motorn. Sedan är vinschen i sig även pulverlackerad, så att den klarar av väder och vind på bästa sätt.

Välja rätt vinsch

Olika vinschar är bra för olika saker. En del passar bra för att lyfta rakt upp, andra är för att dra rullande vikter och en del är bra för att bärga med eller när du kör off road.

En vinsch kan sättas på ditt fordon så väl som det finns fristående vinschar. Du kan med fördel läsa den guide som finns hos Warrior Winches, inför att du ska köpa en vinsch. Där finns en massa nyttig info nämligen samt saker du bör tänka på inför valet av vinsch.

25 Oct 2022