Hemstädning - tänk på detta innan du bokar

Allt fler väljer att boka hemstädning i Stockholm. Det beror på att allt fler börjar värdesätta alla de saker man kan göra istället för att dra runt med dammsugaren, putsa fönster, svabba golv eller städa - om och om igen! 

Denna trend har gjort att det börjat ploppa upp nya städföretag för just hemstädning i Stockholm och inte alla är seriösa utan vill enbart tjäna pengar snabbt. Hur gör man för att hitta rätt städfirma? Vi ger tipsen!

Tre saker du enkelt kan kolla upp

Om du gör lite efterforskningar på egen hand kan du snabbt och enkelt se om städfirman du kollar på är seriös. De tre saker du ska titta efter är:

  • Antal år i branschen
  • Kundomdömen
  • Referenser

Antal år i branschen kollar du genom att slå företagsnamnet på Allabolag.se där det står hur länge de varit verksamma. Tänk på att en städfirma kan ha längre erfarenhet än företaget funnits. Kundomdömen kan du ofta läsa på deras hemsida, som hos detta företag som utför hemstädning i Stockholm där kundrecensioner har en egen sektion på sidan. Eller så besöker du Trustpilot där alla kan lämna omdöme om allt. 

Referenser får man be företaget om. Om de har varit verksamma i många år, eller har lång erfarenhet genom att ha jobbat för andra städfirmor innan de startade sin egen, så bör de ha nöjda kunder också. Fråga om du kan få ett telefonnummer till ett par av dem. Du ska ju trots allt lämna över ditt hem i någon annans händer och då vill du ju veta att du kan lita på de som är där och städar. 

6 Dec 2021