Har du backup på dina grejer?

Alla vi som arbetar med tech och IT har väl någon gång utsatts för att förlora viktigt arbete? Det finns inget jobbigare, eller hur? Datorer är fantastiska verktyg, de rymmer hur mycket som helst och kan användas till oräkneliga saker, men strular de så blir man så frustrerad att man önskar att de inte fanns. Det finns dock sätt att slippa våndan över att förlora viktiga data skulle något gå snett med ens dator. Cronic Backup har svaren.

Cronic Backup erbjuder backupsystem i världsklass, samtidigt är tjänsterna enkla att hantera - vilket inte brukar kunna vara en möjlig kombination. Såhär skriver företaget själva om sina tjänster på backup24.se:

"CronicBackup är fackelbärare för en ny generations backupsystem, som möter de höga krav som dagens avancerade IT-miljöer ställer på sina backupsystem."

Backup som håller måttet

Våra krav på effektiv och lätthanterlig backup ökar i takt med att vi använder, förlitar oss på och lagrar allt mer data på våra datorer. Det är viktigt att backupsystemen utvecklas i samma takt, och det gör Cronic Backup - de ligger till och med i framkant!

Det spelar ingen roll om man är en enskild individ som letar efter en effektiv backupmetod, eller om man ansvarar för ett stort företags IT-säkerhet - Cronic Backup passar alla eftersom det kan anpassas efter varje kunds unika behov. Det är dessutom busenkelt att installera och hantera eftersom det använder dial-upteknik och utnyttjar det nätverk som redan finns installerat.

Det bästa av allt, som många backupsystem briser i, är att du med Cronic Backup får en enda kopia av varje sak, det spelar ingen roll hur många gånger samma sak sparas i Cronic Backup, det är bara nya data som sparas medan resten helt enkelt får ligga kvar.

 

13 Apr 2016