Trasig lur - som ny

Finns det något som är mer frustrerande och irriterande än när ens mobiltelefon går sönder. Idag betalar vi stora summor för att få riktigt bra mobiler, men de håller knappt för någonting. Har man inte fodral och skärmskydd så kan man inte räkna med att luren ska hålla mer än några timmar. De har ju en riktigt jobbig förmåga att glida en ur händerna också, inte sant? När man betalar flera tusen kronor för en pryl så vill man ju helst att den ska hålla ett ganska bra tag också men av någon anledning så lagar inte folk sina mobiler i så särskilt stor utsträckning.

Snabbt och smidigt - och billigt!

Fixiphone lagar din iPhone till riktigt bra priser. Det fick jag själv erfara nu nyligen när min iPhoneskärm sprack. Telefonen är ungefär ett år gammal och jag stod i valet och kvalet över hur jag skulle göra. Det var nära att jag köpte en ny! Tänk så dumt att betala 10 k för en ny lur när man kan laga sin gamla för en tiondel av den kostnaden. Nu hoppas jag att den håller i ett år till - minst. Det var riktigt smidigt att få lagat telefonen hos Fixiphone - jag lämnade in den vid 11 på förmiddagen och hämtade ut den efter en timme. Det får man kalla service...

Jag tror faktiskt inte att folk har koll på hur lätt det är att laga sin telefon, för då hade fler gjort det när något gick sönder. 

5 okt 2018